Едно момиче на 40 Най-красивата омъжена жена на България за 2019 Мира Стоянова

Най- красивата омъжена жена у нас чукна 40 , за разлика от повечето родни красавици Мира отбеляза празника подобаващо без да прикрива възрастта си и без излишна суета.

“Не съм от жените, който се притесняват да кажат, на колко години са! Обичам да се шегувам със себе си, че съм на 18 години с 22 годишен опит!!! ????
.. Та, качих се на четвъртия етаж и вярвам, че на него ще имам още по-красиви и осъзнати моменти в прикюченската ми книга без катинар!!!...” гласи публикацията на Мисис Стоянова в деня на рожденния и ден. Това ни накара да се срещнем с нея и да поговорим с това момиче на 40!

Някой жени биха определили като много смела постъпката ти да обявиш , че ставаш на 40. Не те е страх от годините , значи ли че не си суетна ?

Като всяка една жена, разбира се, че съм суетна. Но годините не са фактор, който определя суетата. Във всяка една възраст трябва не само да изглеждаме, но и да се чувстваме красиви. А това чувство идва от вътре, от духа, който носим. Всяка уважаваща дама трябва да носи млад дух, който да е изписан не само върху лицето й, но и върху поведението, походката и усещането, което оставя в околните.

Какво научи от живота до днес?

Човек се учи докато е жив. Всичко, през което минах до този момент, ме направи по-силна, по-уверена и целеустремена. Всяко препятствие в живота ни ни надгражда като личности. Имала съм много трудни моменти, но вярвам, че точно те ме направиха това, което съм днес, на 40.

Какви са най- големите ти грешки ?

В кръга на шегата, грешките на растежа, не са подминали и мен. Но не съжалявам за нито една от тях, защото смелите не се притесняват от грешките си, важно е да не ги повтарят, а да се учат от тях. Истината е, че повечето пъти съм грешила, защото съм подхождала към хора или ситуация много добронамерено, но това няма да ме откаже от най-ценното качество, което смятам, че нося - да бъда добър човек. Само така можеш да селектираш стойностните хора около себе си.

Има ли неща, които, ако се върнеш назад във времето, би променила?

Да, има 2 неща, които ако се върна назад, бих променила. Едното е, че преквалифицирах юридическото си образование с финанси по стечение на обстоятелствата. Вярвам, че от мен щеше да излезе много добър адвокат. А за другото, все още вярвам, че не е късно. Това е да осъществя мечтата си да пея. Музиката е единствената константна страст в живота ми.

Ти стана Мисис България. За една красива и успешна жена като теб какво е тази титла?
Предизвикателство, което си заслужава да бъде изживявано. И короната не тежи, напротив, носи се с лекота, особено когато го правиш с удоволствие, удовлетвореност и желание да бъдеш съпричастен към различни каузи.

В личен план какво си пожелаваш за следващите 40?
Да съм здрава аз, детето ми и всички хора, които обичам. Да имам добър късмет и да бъда все така заобиколена от толкова истински и стойностни хора, каквито имам сега до себе си.

В професионален план какво планираш?

Всички ме свързват със спортния бранд Асикс, но в момента съм фокусирала усилията си в създаването и утвърждаването на фирма за професионално почистване и менажиране на обекти. Това е Клийн Фактори, така че ако искате Мисис България да бъде фактор във вашето почистване, може да се доверите на мен и професионалния ми екип.

Как поддържаш външния си вид толкова перфектно?
Ако трябва да бъда откровена, не правя нищо особено, просто не забравям усмивката на лицето си и позитивизма в ежедневието си.

Тайната за щастие на Мира?
Шоколад и вино ????


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.