Катрин Вачева: ВИП Брадър е една голяма измама, разочарована съм

Измина половин година от участието ти в Биг Брадър повече плюсове или повече минуси ?                              

Дори не мога да ти дам точен отговор на  този въпрос, защото и аз самата незнам. От мнението на хората, които ме срещат на живо разбирам, че съм се представила добре от гледна точка на това, че не се скарах с никой и нямаше конфликтни ситуации около моето пребиваване в къщата. От мен се очакваше да права скандали, да мрънкам, да не мога да си владея нервите...но реших и се показах в друга светлина, броях до 10, както се казва преди да реагирам на ситуация или конфликт.....всъщност, сега като гледам епизодите и виждам какво безпардонно поведение са демонстрирали някои от участниците, направо съжалявам, че не съм ги посичала своевременно.

С какво ще запомниш къщата?                                                                                                               

С какво ще я запомня ли? Хмм... с ранното ставане, 2 стаи, 15 човека и един глас! И най-вече с изолацията, която аз доста трудно преживях вътре! Трудно е да си говориш дори с някой, да споделиш, защото 24 чaса си окабелен с микрофон, всичко се записва и така Големият Брат научава всяка твоя мисъл и би могъл да я използва срещу теб.

Какви изводи си направи за хората от общуването си със съквартирантите?                 

В този сезон, това не бяха моите хора като комуникация, като усещане.........много различни, много далечни от мен! Много от тях се представиха по начин, по който в реалният живот не са, много от тях доста се излагаха вътре, но това не е излъчвано, естествено решение на продуцента кой в каква светлина да го представи, иначе ако бяха излъчвали всичко, зрителите щяха да се разочароват доста от някои лица, които се добутаха до финала.

Ти беше част от ВИП Брадър ? Какво според теб е ВИП?                                                                      

ВИП в превод от английски означава  "много важна личност"! За мен да бъдеш Вип в България означава  да си направил страхотна кариера, финансов просперитет и да знаят името ти и извън пределите на страната ни. А не да са те давали 5 пъти по телевизията и да си навириш носа! Лично за мен да бъдеш популярно лице е отговорност, би трябвало  винаги да се стараеш да изглеждаш добре на публични места, да бъдеш отзивчив към хората, да даваш добрият пример, участвайки и използвайки името и образа си за различни каузи, не само за  личнооблагателна цел.

Остана ли разочарована от участието си?    

Ами да, честно казано, останах разочарована, защото аз съм човек, който винаги на 100 % се отдава в това, което прави!  За себе си знаех, че се представям много добре, бях забавна вътре, кротка, не се опитах да вляза  в нито една от оформените вече групи, често премълчавах неща и поведение, които ама изобщо не ми допадаха и въпреки ,че стоях почти 2 месеца в къщата, излизайки си казах : а , бе бях на ниво... Но прибирайки се вкъщи и започвайки да гледам епизодите осъзнах, че нищо от мен не е излъчвано, само каквото те преценят и това дълбоко ме разочарова и меко казано изкара извън нерви!

Какво би посъветвала твои приятел ако ти поиска съвет дали да участва в подобен род предаване?

От реалити до реалити си има разлика. Но ако ме питаш специално за Биг или Вип Брадър - категорично не!  Аз лично много харесвах формата  преди това и го гледах с интерес, но виждайки и усещаики нещата от близо се разочаровах. И повече няма и да го гледам! Зрителя е адски заблуден! Едно такова предаване може от г-н Никой да те направи Звезда и от Звезда да излезеш с ужасен образ и черна слава, всичко опира до продуцентските решения! Защото в къщатата ти можеш да се напиваш, да говориш глупости, да имаш непристойно поведение, но продуцента да има за теб други планове и всички тези моменти да не бъдат излъчени и както се казва на финала да излезеш сух от водата.Но всеки си преценява сам за себе си.

Ти си една  победителките в Мис силикон? Силиконът е пътят към успеха в този конкурс! А в живота мислиш ли, че силикона може да ти донесе успех?                              

Охх....връщаш ме мноого назад...далечната 2009-та година! Ами незнам, за този конкурс специално знам, че силиконът е важен за визията на момичето,но в живота дали би ти донесъл успех, едва ли! Аз лично сложих силикон  на 26 години и то  поради здравословни причини, защото загубих голяма част от теглото си и красивият ми естествен бюст буквално се  стопи. Отслабнах много, станах кожа и кости. Иначе имах страхотни естетсвени гърди. Сега младите момичета слагат силикон за бала си на 18 години, аз съм супер против това, та те са още деца и се развиват, но е нормално гледат ни нас по телевизията и искат и те! С едни гърди напред както се казва е лично решение и удовлетворение да се чувства една жена или младо момиче по-женствена, да и стоят по-добре дрехите и съответно да е по-харесвана от противоположният пол било то по бански или по бельо. Но един съвет- не прекалявайте - защото става грозно, дори отблъскващо да видиш младо момиче 47 кг. с бюст чашка Д?!! Бъдете женствени, не вулгарни! Винаги подчертаният сексапил е за предпочитане пред откритата явна голота.

Какво мислиш за пластичните операции? Ти можеш ли да говориш спокойно за твоите корекции или е тема табу?                                                                                                  

Мисля, че до голяма степен  за пластиките ти отговорих в предният въпрос! Аз съм "за", не го казвам за първи път и нямам проблем да говоря нито на тази тема, нито  специално за моите корекции. За мен няма нищо лошо, когато не харесваш нещо в себе си да го коригираш. Все пак живеем в 21-ви век и технологиите са на изключително високо ниво!  Ако един човек не харесва нещо в себе си, но няма смелост да го коригира, то рано или късно от вглеждане  ще се превърне в комплекс, а комплекса ще избие в чувство за малоценност, а тя в болка. Така че консултирайте се със специалисти и не отлагайте така желаната визия за утре, живота е кратък, бъдете красиви  днес и сбъдвайте мечтите си, но нека усилията ви за крсива визия да не се превръщат в мания.

А каква беше Катрин Вачева като малка? Така ли си представяше живота? Каква беше детската ти мечта?                                                                                                                                   

Като дете мечтаех да стана или много добра успешна гимнастичка (защото тренирах гимнастика)  или певица, общо взето бях много будно дете и винаги гледах да изпъкна с нещо, да се отлича от другите деца! Ходих и на състезателни танци, впоследствие дойде модата. Майка ми ми е разказвала, че съм била изключително кротка и изпълнителна, бях отличничка. А за живота незнам, само знам, че всеки си има драсната съдба и колкото и да се отклоняваш от пътя си има сила, която пак те връща там, където трябва. И да не бях се занимавала с мода , сигурно пак щях да стана популярна от  някое друго поприще, зодия риби носим изкуството в себе си.

Какво още искаш да ти се случи?   

На първо място искам да съм здрава. След това ми се иска да имам мое предаване или защо пък не да се занимая оттук насетне с музика....мисля, че ми се отдава, открих наскоро още едино ново амплоа в себе си...Мечтая разбира се и за успех извън България и съжалявам навремето, че не останах да живея и работя  в Италия, сега може би нещата щяха да се развият по друг начин за мен, но знае ли човек. В личен план наистина мечтая за хубаво семейство и детенце, което от малко човече да направя личност и което да  тормозя с големите си амбиции като всяка майка, е, може би не всяка, но аз със сигурност знам  за себе си ,че ще съм такава и ще  искам най-доброто някой ден за сина ми или дъщеря ми.

Имаш нов проект с Кристина Димитрова, разкажи ни за него?     

 Да. Нещата всъщност тръгнаха от къщата на Вип Брадър. Когато трябваше да пеем на импровизираният " Напудрен Орфей", за първи път ми каза, че имам хубаво гласче Кичка Бодурова. Попита ме пяла ли съм досега, отговорих и отрицателно, на тя ми отвърна "Ами значи трябва да пробваш, звучиш добре". И така, излизайки от къщата на мен ми дойде идеята на направим песен-дует с Криси, дори първоначално и го подхвърлих на майтап. Обясних й каква идея имам  и тя се съгласи.....И оттам нататък просто се събудих една сутрин и бях с готово заглавие за песента. След това се свързах с моят добър приятел композитор и аранжор Мартин Биолчев и му споделих какво искам като музика и саунд. Той го направи,  за което сме му много благодарни, Анн Джи ни написа страхотен текст, записахме песента в студио и сме на финална права. Предстои ни заснемането на видеото към песента, за което ще издам , че освен аз и Криси Димитрова ще вземе участие един  атрактивен мъж, който също е бивш участник във Вип Брадър.Но повече няма да  издавам..... Песента е с  провокативното име " Изолатор"! Понеже доста ме пита във въпросите си   за реалитито ,,та именно оттам е и лайт-мотива зи идеята за този съвместен проект, тъй като всички зрители на формата знаят, че само аз и Кристина Димитрова бяхме единственитв звезди, които буквално стояхме 12 дни в малката къща в пълна изолация от всички останали, които се намираха  в луксозната голяма къща. Освен, че нямахме равен старт с останалите участници, изолатора в който ни държаха ни направи изключително близки не само в къщата, но и извън нея и ето ни скоро преди началото на лятото ще излезем с общ проект, който се надявам да се хареса много от всички. Парчето е с модерно поп звучене, актуалното за момента.

Довърши изреченията :             

Аз съм........ Катрин Вачева. Аз съм силна, смела, амбициозна, не толерирам лъжата, предателите и хората с високо его.                                                                                                                      

Вярвам в...... себе си и в това, че има сила в пространството, която чува и вижда всяка наша мисъл, крачка ,действие и деяние....и рано или късно ни помага и ни издига в труден момент или ни отвръща със страдание и наказание, когато сме грешни.                                                                                                                                    

 Мечтая за.....спокойствие, лично щастие, осъществими мечти и хората на които държа и обичам да бъдат здрави и покрай мен.                                                 

Пожелавам ви.... да бъдете постоянни във всичко което правите, в любовта си, в работата си, във вярата и надеждата си, че след бурята винаги изгрява слънце и дъга. Пожелавам ви да бъдете себе си и да не гледате в чуждата къща, защото там може да е по- зле, нищо че на пръв поглед изглежда добре.

 


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.