Мис Силикон Габриела Попова откри новия бутик на "Gabriela Collection" в Студентски град

Със стилно парти в петъчната вечер Мис Силикон Габриела Попова откри новия бутик на собствената си модна марка "Gabriela Collection".

В магазина в сърцето на Студентски град дойдоха много приятели на Габи, за да я подкрепят в новото начинание. В изисканата атмосфера на шикозния бутик те разгледаха и дрехи от най-новата колекция на  "Gabriela Collection". Самата Габи посрещаше гостите облечена в ефектна бяла рокля. Под снимка в личния си профил във Фейсбук Габриела написа: „Добре дошли в моя свят“. В новия дома на "Gabriela Collection", миската е изпипала всеки детайл. Стилният  интериор и ефектна витрина със сигурност ще привлекат много нови клиенти и почитатели на марката.

Сред присъстващите се открояваха плеймейтките Гери Райчевска и Ася Капчикова, Лейди България Мадлена Иванова и продуцентът Меги Савова други познати лица от светския елит. 

От няколко години скандалната миска заряза светския живот и се отдаде на новото си начинание -  марката "Gabriela Collection". Тя се радва на изключителен успех сред младите хора, за които е предназначена.

Магазинът се намира в „Студентски град“ на ул. Йордан Йосифов 2, (срещу хотел Суит).


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.