Мисис България Мариана Маринова откри детска школа за модели и звезди

Мисис България Мариана Маринова ще подготвя деца от 4 до 14 години за участие в най-престижните световни конкурси. За целта миската създаде собствена Little Beauty Queen Academy.

Обучението ще включва различни елементи като упражнения за подобряване стойката на тялото, усвояване езика на тялото, подготовка за работата като фотомодел, походка, координация, етикет,  поведение в обществото и редица други техники.

Лектори ще разкриват на бъдещите миски и модели тайните на грима, как да се грижат за кожата и косатаси, как да се държат пред камера, по време на снимки с фотограф.

Успешно преминалите курса деца модели ще участват в конкурс, а победителите от него ще имат възможността да пътуват извън България на едни от най-престижните финали.

Мисис България Мариана Маринова стана особено популярна с работата си като треньор на едни от най-успешните българки представили страната ни на конкурси за красота по света.

В портфолиото си тя има организирани стотици конкурси, както у нас така и по света. Самата Мариана участва  в  модни ревюта, интервюта, фотосесии, реклами.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.