Плеймейтката Марешка Бардем избухна на Playboy парти в Bedroom Premium Club Пловдив

Родни випове се събраха на това луксозно събитие. Топ плеймейтките за 2017 г. на България показаха фатален чар и сексапил в уникално по рода си шоу с предизвикателни тоалети и завладяваща хореография.

 

Но едно русо изкушение блестеше най-ярко сред всички – най-актуалната плеймейтка Марешка Бардем. Двадесет и една годишната красавица от руски произход отново изненада със своята визия, като беше по-провокативна отвсякога.

Тоалетът ѝ подчертаваше перфектните ѝ форми и никой в публиката не остана равнодушен. Сигурни сме, че не е имало в клуба представител на силния пол, който да не се е замечтал изкусителката да бъде в прегръдките му. Жените пък сто процента още веднъж са завидели за божествената визия на Марешка. Откакто участва в конкурса Miss Playmate 2017 Марешка не спира да бъде в центъра на прожекторите, да изненадва с нови провокации и да обира овациите на всички. Ние очакваме с нетърпение следващата ѝ гореща поява, защото тя със сигурност има още много какво да ни покаже.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.