Слаткаристика празнува рождения си ден на One Love Tour в Струмица

Марко Маринкович - Слаткаристика се оказа най-щастливият човек на концерта от One Love Tour, в Струмица.

Той отбеляза на сцената своя рожден ден, заедно с най-популярните изпълнители на България и Република Северна Македония.

Култовата Хип- хоп звезда на Балканите не скри емоцията си: “Човек трудно може да опише какво чувства, когато навършва Христовата възраст на сцената, с толкова много приятели и огромна публика“.

В македонския град,  се събраха над 10 000 жители и гости от двете държави, които пяха и се забавляваха с любимите си артисти, повече от 7 часа. На сцената, в центъра на Струмица се качиха още: Графа, Михаела Филева, Любойна, Оркестър Джамбо Агушеви и много други. Фестивалът One Love Tour, се организира за трета поредна година, от "Междинна станция " на Иван и Андрей. Тази година, "Алея на занаятите" представи регионални обичаи, като в нея се включиха занаятчии от двете страни. Тя се провежда със съдействието на ЮНЕСКО, които се грижат за опазването и популяризирането на нематериалното културно наследство.

Предстоят фестивалните дни в: Крива Паланка на 25 август, Бургас - 7 септември, Варна -14 септември, Скопие - 21 септември, Стара Загора - 5 октомври.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.