Стани новият Fashion Idol на България

Най-разпознаваемата модна агенция в България Visages търси новия  Fashion Idol. Съвсем скоро започва първият сезон на Fashion Idol/Професия: Toп Модел. В продължение на две седмици 10 момичета, посветени на мечтата си да бъдат професионални модели, ще преминат през 10 различни предизвикателства. Всеки епизод ще ги отвежда една стъпка по-близо до тяхната съкровена мечта – да станат следващия Fashion Idol.

 

Авторитетното жури в състав Жени Калканджиева, Борислав Сапунджиев-Урсула  и Иво Аръков знае, че светът на модата не прощава, затова съдиите не са готови на компромиси.  А залогът е много голям: рекламни  договори на стойност 10 000 лв., участие в рекламна кампания на водещ търговски център, модна сесия за списание Elle, пътуване и срещи с водещи модни агенции в Милано.

 

Всяко момиче, готово да се включи в предизвикателството Fashion Idol, може да се  регистрира  на fashionidol@visages.net до 29.03.2019 г. Предварително одобрените кандидатки ще получат покана за кастинга , който ще се проведе на 30.03.2019 г.  от 14 часа. Повече информация  на visages.net.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.