Тейлър Суифт остави 13 000 долара в сексшоп

Американската певица Тейлър Суифт направи добра реклама и остави доста сериозна сума в секс магазин в мегаполиса Ел Ей. За снимките на своя нов видеоклип "Bad Blood" тя си купи инкогнито еротични дрехи за 5000 долара.

В клипа, който изобилства от кожа, латекс и тъмни тонове на Тейлър партнират нейната колежка Солена Гомез, звездата от "Анатомията на Грей" Елън Помпео, супермоделите Синди Крофорд и Кара Делевин, актрисата Джесика Алба.

Управителят на сексшопа разкри, че представител на певицата е направил поръчката преди около месец, без да съобщава нейното име. Под наем са били взети стоки за 13 000 долара. Дрехи на стойност 5000 долара са били закупени от Тейлър Суифт. Тя не е купила нито една сексиграчка.

След премиерата на клипа на Тейлър желаещите да пазаруват в магазина са се увеличили. Управителят не разкри дали ще открие специален отдел с вещите, които певицата е ползвала под наем.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.