Тони Тонева е носителка на първата титла Мисис Стара Загора

Първият конкурс Мисис Стара Загора се проведе в парк хотел Стара Загора.

Първият конкурс Мисис Стара Загора се проведе в парк хотел Стара Загора. Победителка в конкурса стана Тони Тонева, която е майка на две деца. Занимава се с бизнес и е собственик на модна къща AVIN.

Спечелената титла й дава право да участва в конкурса Мисис България, който ще се проведе в София през октомври. Участничките дефилираха с облекла на Terani couture и july coutire. Председател на журито бе Наталия Гуркова, а водещ на събитието бе Цвети Разложка.За доброто настроение на гостите се погрижиха IVY и Цвети Радойчева.

Стартира и новата кампания на Мисис България – Screen for Life, насочена към редовните профилактични прегледи за цялото семейство, която участничките подкрепят. Партньор на кампанията е болница Тракия. Следващият регионален конкурс Мисис Пловдив ще се проведе на 19 юли в града под тепетата. Организатор е продуцентът и собственик на марката Мисис България Меги Савова.


Comment this news


  • За нас

    Актуални светски новини от света и страната. Любопитни истории от живота на известните и богатите. Екслузивни интервюта.